Вiршики про пролiску -3 - 10шт

Елена Палагута
Из альбома «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ  ПРО  ПРОЛІСКУ  –
КВІТОЧКУ  ВЕСНЯНУ...»-3 – 10шт.
(продовження)

1*
Пелюстки крихкі
Юних пролісок – весни
Перше дихання!!!!

2*
Перші проліски
Піднесеним и чистим
Життя нам роблять...

3*
Мрії пролісок –
Боязких надій політ!!!
В піднебесну вись... \ даль, синь

4*
Проліска ніжна –
Морозостійка! Міцна!!!
Гордість Веснянки!!!

5*
В сукні проліски –
Піднебесся синь яскрить... \ Синьова небес
Блиск весняних чар... \ квітневих

6*
В лісі веснянім
Перший розцвів світлячок –
Проліска юна... \ синя

7*
В лісі веснянім \ прозорім
Ніжно синіє в траві
Проліска-дзвоник...

8*
Стріли пролісок
Пробиваються крізь сніг...
До небес летять...

9*
На галявинах
Перші проліски дзвенять,
Наче дзвоники...

10*
Проліски перші –
Наче сережки весни...
З кольором неба... \ В тон піднебесся... \ Гарні... Блакитні...