Небо тебя найдёт

Владимир Шеврон
"Небо тебя найдёт"

А що, якщо Я з Небом,
Попелом відсвічує, задарює присмак сирцю
Сірка сірника - солона,
вугіль спаленого дерева - м'який

А що, коли Небо: на всіх?
Всіх криє лихом і бідою, до всіх тягнеться перами, тінями хмар
безхмарність - швидше як фатальність, переглянути б думки,
по всіх проходиться, відраза в Неба до Повноти

Чорний Лебідь - мультикультурний Всесвіту код
з ночі чи мороку, темряви чи тиші ачи зла:
хто знаменність їх не зустрічає - той згубного світла звір.
В теміні починається життя - виживання.

І Небо бачить: коли ти одна - веселку з сірості в темряві
канонади тиші в голові
і всі сумління відвертості
"І на крилах своїх тебе понесе, вкриє, шлях приготує..."

2022-03-12