Про нарциси вiршики-1 -26шт

Елена Палагута
З альбому «Казка Весняна»

«ПРО  НАРЦИСИ  ВІРШИКИ»-1 – 26шт.

1*
Жовті нарциси –
Сонячні пісні весни...
Звістки пасхальні... / Звісточки Пасхи...

2*
Золото сонця
Щедро дарує весна
Гордим нарцисам...

3*
Юні нарциси – / перші
Гордість младої весни...
Сонечку ода!!!

4*
Жовті нарциси –
Ода Веснянці младій...
Сонячна... Світла...

5*
Горді нарциси –
Ода весні молодій...
Світла... Велична...

6*
В квітах нарцисів
Гімни Веснянці звучать / оди, славні
Гордо, велично!!!

7*
Квіти нарцисів
Оди співають весні... / дарують, складають
Гордо... Велично... / Гарні... Величні... / Світлі... Величні...

8*
Горді нарциси / юні, перші
Гімни співають весні... / оди, славні
Мов Королеві!!! / Як Королівні!!! / По-королівські!!!

9*
Крила нарцисів
Гімни величні несуть
Юній Веснянці...

10*
Співи нарцисів
В оди вплітають весні
Світлу величність...

11*
Гарні корони
Творить весна молода
Жовтим нарцисам... / гордим, юним, першим

12*
Сонця корони / чудо-корони,  гарні корони
Щиро дарує весна
Юним нарцисам... / першим

13*
Гордим нарцисам / жовтим, білим, юним, першим
Щедро дарує весна
Сонця корони...

14*
Гарні корони
Створює юна весна
Для всіх нарцисів...

15*
Жовті нарциси / юні, перші
Носять корони весни
Гордо... Велично...

16*
Юні нарциси / жовти, біли, перші, горді
В гарних коронах весни –
Гарні! Величні!!!

17*
В гарні корони
Юних нарцисів весна
Сонце вплітає...

18*
Юні нарциси
У діадемах златих –
Гордість Веснянки!!!

19*
Золотом сонця / Сонячним златом
Гарні корони яскрять / блищать
Перших нарцисів... / юних, гордих, жовтих, білих

20*
Сонце весняне
Блиск діадемам дає
Гордих нарцисів...

21*
Сонце весняне
Творить корони златі
Гордим нарцисам... / юним, першим

22*
Горді нарциси / юні, перші
Носять корони весни
По-королівські... / Гордо... Велично...

23*
Квіти нарцисів
Знов зустрічають весну
По-королівські...

24*
Перші нарциси
Одам весні додають / гімнам весні, співам весни, славням весні
Гордість, величність... / Світлу величність...

25*
По-королівські
Взори нарцисів яскрять... / Погляд нарциса яскрить...
Гордо... Велично...

26*
Шарм королівський
Щедро дарує весна
Гордим нарцисам...