Вiршики про квiточки-2 -21шт

Елена Палагута
З альбому «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ  ПРО  КВІТОЧКИ»-2 – 21шт.
(асорті дерев весняних)

ВЕРБА

1*
Котик вербовий –
Перший провісник весни...
Білий... Пухнастий...

2*
Котик вербовий –
Звісточка перша весни... / Звістка младої весни...
Світла... Пасхальна...

3*
Гілка вербова –
Березня юного твір –
Символ пасхальний!!! / Звістка пасхальна

4*
В гілочках верби
Доброта душі весни / чистота
Сяє святістю...

МАГНОЛІЇ

5*
Квіти магнолій –
Янгольські крила весни...
Чисті... Невинні...

6*
Цвіт магнолії –
Крила янголів весни... / янгольські
Сонцем сяючі...
 
7*
Квіт магнолії –
«Ельфів» чарівних крила...
Твір весняних чар...

БУЗОК

8*
Квіт бузку хмільний –
Сонячна любов весни...
Ніжна... Трепетна...

9*
Квіточки бузку –
Мрії юної весни...
Про любов хмільну...

10*
Квіти бузкові –
Перше кохання весни...
Томне... Мрійливе...

11*
Квіти бузкові –
Світла весняна любов...
Трепет душевний... / сердечний

12*
Квіти бузкові –
Трепет хмільних почуттів
В серці Веснянки...

13*
Квіти бузкові –
Трепет юної души,
Мрій весняних зліт...

КАШТАНИ

14*
Квіти каштанів –
Юного травня свічки...
Гарні... Святкові...

БЕРЕЗИ

15*
В снах березових –
Трепет юної весни...
Сяйво радості... / Мрії сонячні... / Сіє світло мрій...

16*
В снах бруньок беріз – / младих беріз
Сяє серденько весни
Світлом радості...

17*
В снах сережкових
Молодих беріз живе
Світло мрій весни... / доброта / Квіт душі весни / Спів Весняночки

АБРИКОСИ

18*
Абрикоси цвіт – / Абрикосів квіт
Перша звісточка весни
На гілках дерев...

ЯБЛУНІ

19*
Яблуневий квіт – / квіт
Юної весни фата...
Біла... Сяюча...

20*
Квіти яблуні – / білих яблунь цвіт
Сукня юної весни...
Біла... Сяюча...

21*
Квіт яблуневий – / цвіт
Сукня весільна весни... / вінчальна
Біла... Прозора... / Гарна... Ажурна... / Чиста... Невинна...