Радуйся жизни

Александр Ягольник
Радуйся жизни, сегодня она хороша.
Радуйся жизни, в кармане пускай не гроша.
Радуйся жизни, и в слякоть, и в стужу, и в зной.
Радуйся жизни, пусть мир лихорадит войной.
Радуйся жизни, спасая любимых от бед.
Радуйся жизни, хоть слышишь проклятья в ответ.
Радуйся жизни, пусть даже осталось чуть-чуть.
Радуйся жизни, в последний отправившись путь.
Радуйся жизни …