дрожащие от гнева руки...

Марат Шериф
дрожащие от гнева руки
напишут Слава Україні!
крепясь - до боли и бесслёзных
слёз,
затекающих в прицел
Огонь! огонь! огонь! - всем сердцем -
в имперские мозги и башни
и снова - Слава Україні!
а дальше - Qazaqstan, alga!

--------------------------------

а руки, що тремтять від гніву
напишуть Слава Україні!
і, кріплячись,
до сліз безслізних,
що затікають у приціл
Вогонь! вогонь! вогонь! - всім серцем -
в імперські голови та башти
і знову - Слава Україні!
а далі - Qazaqstan, alga!