Вiршики про крокуси -1 -25шт

Елена Палагута
З альбому «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ  ПРО  КРОКУСИ»-1 – 25шт.

1*
Крихітний крокус – / Крихітка-крокус
Ніжне творіння весни...
Дуже миленьке!!!

2*
Крокус маленький – / Крокус-малятко
Дивне створіння весни...
Крихта миленька!!!

3*
Крокус-крихітка –
Миле створення весни, / гарне, ніжне, дивне
Сонця й райдуги...

4*
Крихітка-крокус,
Що розквітає в снігу, –
Гордість Веснянки!!! / Пасія сонця!!!

5*
Крокус-крихітка – / Крокус крихітний
Юної весни дитя,
Сонця й райдуги...

6*
Крокус-малятко –
Гарне Веснянки дитя,
Сонця й веселки...

7*
Квіти крокусів –
Світла сонячного дар!!! / спектр
«Діти райдуги»!!!

8*
Крихітний крокус –
Сонця й веселки дитя...
Квітня дарунок...

9*
Крокусів квіти –
Щедрі дарунки весни!!!
«Діти веселки»!!!

10*
Перші крокуси –
Райдуга весняних мрій...
Світлих... Радісних...

11*
Крокуси перші –
Райдужна пісня весни...
Радість весняна!!!

12*
Крокуси юні –
Райдуга всіх почуттів / Райдуга світлих чуттів, сонячних мрій
В серці Веснянки!!!

13*
В перших крокусах
Теплі кольори весни
Творять райдугу...

14*
В квітах крокусів
Райдужні чуття весни
Сяють радістю...

15*
В квіточках младих
Різнобарвних крокусят
Сяє райдуга...

16*
В душах крокусів
Світлі почуття весни
Сяють райдужно... / Творять райдугу...
 
17*
Крокусу вінчик –
Мрій заповітних весни
Тайна скарбниця...

18*
Вінчик крокусу –
Загадок і тайн весни
Тайне сховище...

19*
Крокус-крихітка –
Дорогий, хоч і малий,
«Золотник» весни!!!

20*
Крокус-крихітка –
Життєлюбний веселун –
Піонер весни!!! / Першоцвіт весни... / Фаворит весни...

21*
Крокус-малятко –
Першопрохідник весни...
Дуже сміливий!!!

22*
Крихітка-крокус –
Перший розвідник весни...
Смілий! Відважний!!!

23*
«Honey and crocus» –
Пряно-солодкий парфум...
Запах шафрану!!!

24*
«Шафраналь» – духи...
Названі на честь цвітка,
Що «шафран» зовуть...
 
25*
Ванни з шафраном –
Для Клеопатри були
Тайною вроди...