Ми вiримо, Ти нам поможеш!

Ольга Назарова 4
Ми кличемо до Тебе, Боже!!!
Ми віримо , Ти нам поможеш!!!
Схиляємо свої коліна
І молимо тебе невпинно:

Зглянься над нами із небес,
Адже Ти є Богом чудес-
Хоч ми малий народ, та,Боже,
Перемогти Ти нам поможеш,

Бо Ти Великий і Всесильний,
Ти любиш нашу Україну!!!
Благослови захисників
І будь Покровом, Боже, їм.

Всіх поверни до свого дому,
Загой всі рани, зніми втому,
В оточенні всім поможи,
В проханнях їм не відкажи.

Прости, помилуй і підтримай
Дорослого й малу дитину.
Усім нам,  Боже, поможи
І виведи нас із біди.

Ми, Отче, просимо, благаєм
В Ім"я Ісуса. Твердо знаєм,
Почуєш нас- Ти є Любов!!!
Ісус пролив за нас всіх Кров!!!

Ввійди, Ісус, в наші серця
Й прослав Небесного Отця!!!
Єдиному хвалу складаєм
І Тебе, Боже, величаєм.

Отець і Син і Дух Святий-
Ти Всемогутній і Живий!!!
Тебе хай славить Україна,
Бог, Вічний, Вірний, Триєдиний!!!