Завжди гадала...

Елена Покровка 2
Завжди  гадала - "Як станеться?"
Що залишиться, а що зникне?
Все прощала і все прощалося,
Вечорами писала про вселякі реліквії...
Завжди думала - "Як воно буде?"
Адже стільки "бруду" навколо!
Загрузла, не вийду!Не здолаю!
На цей "бруд" вже схажа, бо "лаю!"
І прокльони як навіжена адресую...
Ні, я краще намалюю, вийду на Світло,
Звідки прийшла моя добра душа...
І більше не буду торкатися огидного
"Бруду"... Хай живе він у капсулі,
Я його вже не бачу, і не віддаю сдачу...
Нехай той "бруд" мурудиться,
від того, що у схованці - відкупиться,
Нехай схаменеться.
Заб'ється у гострії гралі...
І щоб люди того "бруду" не знали...
2022