Письмена весни Весни

Игорь Степанович Шевчук
      
      Письмена весни і Весни



            Вічноюній Силі
            творчій молодій —
            Духу Святому
            з любов’ю присвячується


І жовтими пурхаликами
                в щасті
Бажання відмежовує —
     весна!
Напевні ці весняні
                письмена,
Напівні вже,
            тремтливі
         імена...
    Закон є!
    і уста що
    — благодатні!
Закон. А в сяйві
благодаттю йде Весна!
Вона на крилах — так підноситься
    Весна!
А серце як надію чує —
серцями Весну любить
                і цілує
оскільки ця
       Весна —
для всіх одна!!

15.03.2022