Неiмовiрнi почуття

Вероника Удовиченко-Ивашина
Неімовірні почуття…
Сльоза гаряча на долоні…
Я не питаю в небуття,
Як жити? Бо молюся долі…

Тремтить земля, тремтять слова,
Але ще вистачить терпіння,
На кожен день, на кожен крок,
Щоб написати статус — «вільні»…

Назавжди вільні, гомінкі,
Веселі, спритні та завзяті,
Ще життєлюбні на віки,
Як мирні голуби крилаті…
(Ніка)
15.03.2022
20-й день війни