Смага жыцця вачах

Юлия Ляденкова
смага жыцця ў вачах,
вакол калючыя дубцы,
унутры тваё яркае сонца,
назад ужо не вярнуцца.
твой голас гучыць магутна,
спявай як ніколі ў жыцці
за свет у гэтым свеце,
за месца пад сонцам,
за права яго знайсці.

31.10.2020