***

Виталий Петрюк
Роки біжать ,стікають як вода крізь пальці,
Вже п`ятдесять і п`ять сховались за обрій.
А так не хочеться старіти, Боже зжалься,
Дай досягнути прагнень всіх і мрій

Із днем народження тебе ми всі вітаєм
І дякуємо Богу що ти з нами є
Від всього серця щиро всі що тут бажаєм
Щоб добрим, плідним все було життя твоє.