Слава? Коли й кому буде?

Антон Зани
Слава буде згодом,
Коли розум вернуть,
I влада з народом
Одним духом хекнуть.

Коли дiйдуть згоди:
Хто - Герой, хто - ворог,
Хто людей незгоднiх
Знищував на порох.

Цiлих вiсiм рокiв!
Вiсiм рокiв поспiль!
На Донбас, Росiю,
На їх чисту постiль,

На своє ж корiння,
Без жалю, сумлiння,
Зi смаком, от пуза,
Нiби в себе в лузi

Срала пiдла влада
I херої срали,
Поки по мордяцi
Врештi не дiстали.

Менi дуже шкода,
Що й невиннi люди
Пiд гарячу руку
В роздачу попали.

Коли все скiнчиться,
Хто все це здолає -
Той в iсторiї лишиться,
Що вiн Славу має.

21.03.2022г.