Март салкыны

Римма Сагадеева
Бигрэк тетрэндергеч булды
Быел март салкыннары.
Даими уткэннэргэ кайтып,
Гел йорэк  сулкылдады.

Сагындыра язнын, ж,ылы
Кояшлы булулары.
Ах,  шул колеп, гел шаяртып,
Кайгыртып торуларын,!

Кун,елем быел мартка ияреп
Елады, буранлады.
Чыдам булыйм дигэн идем,
Юк, быел булалмадым!

20 март, 2022 ел.