М. Улицкий Скажите, девушки

Николай Андреевич Гардба
Скажіть, дівчата, ви таварці вашій,
Що  я ночей не сплю - про неї мрію,
Що всіх красуній іі лик наікращій,
Я сам хотів зізнатися,
Але  ж слів не знайшов.

Очей чудових  вогонь обожуваю
І на землі другого я щастя не бажаю,
До неі жаги  я ланцюгом прикутий,
Без неї у душі моїй тривог не вгамувать.

Коли б я тільки мужності  набрався,
Я б їй казав: «Даремно ти ховаєшь,
Що ніжной жагой до мене вже палаєш.
Відкинь пихату машкару і серденько  відкрий».

Очей чудових вогонь  обожуваю
І на землі другого я щастя не бажаю,
До тебе жаги  я ланцюгом прикутий,
Хочу тобі життя віддать та дихати тобой…