Якби частiше дивилися в очi

Владимир Шеврон
Якби мені частіше дивилися в очі,
Ніжно
Світло сонця б грали й кольори
Літньо

Мої селфі ховаються в тіні
Між ділянками шкіри
Вся увага розсіюється в оточенні.
Не цими моментами ми жити хотіли

2022-03-23