Дiм

Лина Зыбина
Лишити як є,
полишити свій дім.
Вся їжа згніє,
і речей на п'ять днів.
Опустілі міста
і набиті підвали.
Не почути б атак,
коли вранці світає.
А почути "Привіт"
від сім'ї або друзів.
Ви своїм подзвоніть -
посміхнутися мусять.
Як багато всього
за цей час розумієш...
Лиш рекламним таблом
були досі всі мрії.
А сьогодні - життя,
не своє, як не дивно...
Ось би знову свята
зустрічати в родині.
І вернутись як є,
повернутись в свій дім.
Тепер в мріях одне:
аби дім той вцілів.