Нескорена весна

Светлана Дарящая Свет
Весна іде! Її не відвернути!
Нестримна, розмаїта, молода,
Рве зачерствілі віковічні пута,
Біжить струмками, ріками вода!

І дихає земля на повні груди,
Вдихає сонце, ніжність і тепло,
І з кожним її видихом повсюди
До СВІТЛА прагне молоде зело.

Весна іде! Її не відвернути!
Не кроком йде, уже біжить, летить,
І спів її у піднебессі чути,
І у гніздечку пташечка сидить.

І замовкають тяжкії гармати,
В легку ходу вслухаючись Весни,
І обіймає сина свого мати,
Який ЖИВИМ ВЕРНУВСЯ ІЗ ВІЙНИ!

Весна іде! Її не відвернути!
НЕМА ТАКОЇ СИЛИ НА ЗЕМЛІ!
ВДИХАЙ ВЕСНУ! ВДИХАЙ НА ПОВНІ ГРУДИ!
ЩОБ МИРУ ЗЕРНА СХОДИЛИ В РІЛЛІ!


24.03.2022
Варшава