Лютий 2022

Татьяна Рачкова Малиновская
24 лютого в житті -
Змінило корективи.
Життя цінніше за війни,
Бо так, Боги, веліли.

У кожного були думки,
Мрії та надії.
І довелося нам в нужді,
Відкласти всі події.

Бо зараз в нас одна мета.
Боронить, Боже, Україну.
І сила славить всі міста,
І силу нашого війська,
Що боронить свою Вкраїну.

А орді руській в не долузі,
Що нам нема втрачати...
Життя осталося лише -
Цінніше Ненька Мати.