Ми вci знаходимось у Бога на долонi...

Лю Нели
Авже не буде так,
                як все було?...
-Є дійсність... 
              Буде так, як бути має.
Старе, гниле і деструктивне помирає.
Нова реальність.
               -А колишнє?..
                - Загуло...

Корупція...
        Політика...
                Війна...
Зруйновані міста...
           і мертві діти...
І плаче серце...
           Нічому радіти...
 -Живі???
      - І, Слава Богу!!!
               Йде весна...

Тепло...
       І Світло...
                Роси на траві...
Ми всі знаходимось у Бога на долоні,
Старі... малі...
        Хто у строю, хто у полоні...
На все є Воля Бога.
                -Дякуйте, живі!!!



                27.03.2022