***

Ирина Гребельная 2
Нас колихали води сивого Дніпра,
Нас сповівали степи та лани,
Тепер єдина нація зроста,
Не побудують між нами паркани!!!!

І той хто кров"ю нас вмива,
Загине в землі з якої ми зросли,
І знов заколосяться в нас нива,
Зростуть міста,що руйнували ті осли!!!