Гримить...

Валентина Пащенко 2
   Гримить не на небі,гримить на землі,
   Бо розум свій втратили люди!
   І тих, хто війну на Землі почали,
   Судити ми будемо? Будем"!

   Бо це проти всього земного буття,
   Бо це проти людства усього!
   Хай Бог вам дарує усім каяття
   Та розуму дасть вам ясного!

   22.06.15 г.