Летять думи, немов птахи

Таня Черненко
Летять думи, немов птахи,
Зграєю на волю
І малює мужність знаки
Про щасливу долю.

Болить серце від печалю
За рідну Вкраїну,
Над землею Батьківщини
Гімн повсюди лине.

Майоріє гордо прапор
У небесній сині,
За свободу і за правду
Кожен з нас загине.

Не дамо ми, милі браття,
Над нами знущатись,
Від російських самодурів
Будем захищатись.

Бо народ - то є Держава,
Ми - велика сила!
Не дозволимо загнати
Нас усіх в могилу.

Адже кожен має право
На свободу слова.
Наша зброя - міцність духу
Й українська мова.

Візьмем зброю ми у руки
Проти супостатів
І у бій, за Перемогу!
Нас не подолати!

З України геть тікайте
«Путінські собаки»!
А «кораблеві-москалю» -
Ми вказали знаки!

Линуть думи на свободу
В піднебесся синє,
Всі козацького ми роду -
Діти України!