Команди та девiзи для християнського табору

Анастасия Тенжала
Нижче наведено приклади команд для табору з кулінарною тематикою для молодших дітей.

Якщо вам потрібні назви та девіз на іншу тематику, можна звернутися до мене заздалегідь, постараюсь допомогти. Звичайно даремно. Або в обмін на молитву благословення про мене)

Зв'язатися можна, перейшовши на мій телеграм-канал (посилання залишу нижче)

Ванільки
Ми дружні, неподільні,
Ми пахнемо ваніллю,
Солодким ароматом,
Бо Бог наш любий Тато.

Палянички
Ми веселі палянички,
Маєм дуже добрі звички:
Бо смачні не тільки зовні,
Доброї начинки повні.

Бублики
Наша бубликів гірлянда -
Це одна міцна команда
Дружба то є наша зв'язка,
Будьте добрими будь ласка.

Смак
В їжі кожен з нас мастак,
Бо команда наша - "Смак".
Наш девіз - ідучи в небо,
Все для інших - як для себе.

Сіль
Ісус казав - ви сіль землі,
Властивість бережіть її.
Якщо свій смак утратить сіль,
Яка ж тоді у неї ціль?

Мед
Слово Боже - наче мед,
Скуштувавши йди вперед.

;Анастасія Тенжала
https://t.me/shchodennykpochuttiv