Z Я

Дважды Ветра
Я хотел бы / Я хотів би
Остановить / Зупинити
ЭТО / ЦЕ
Время, / Час,
Повернуть / Повернути
Его / Його
Вспять, / Назад,
Чтоб / Щоб
Осколки / Уламки
Собрались / Зібралися
В / В
Самолёты, / Бомби,
И взмыли / І злетіли
На небо / На небо
Опять, / Знову,
Чтобы / Щоб
Юноши, / Хлопці,
Что / Що
В округе / В окрузі
Кусками / Шматками
Лежат, / Лежать,
Снова / Знову
Встали, / Встали,
Белые / Білі
Зубы / Зуби
Свои / Свої
Разжав, / Розтиснувши,
Вернулись / Повернулися
Домой / Додому,
Где / Де
Обняли / Повісили
Руками, / На стіни,
Своими / Зброї
Ещё / Ще
Не / Не
Объятую / Порушених
Горем / Полум'ям
Мать. / Хат.