***

Эллисон Краузе

Те життя, наче сяйво зоряне
По стежках у дібровах зелених
Різноманітними барвами спогадів
Ти щоранку приходиш до мене

І ніхто не хотів і не вірив в те
Та життя промайнуло між всіх як птах
Невідомий солдат янголя несе
На старілих від зброї своїх руках

Але маю надію і я і жах
Що колись ще почую скрізь шепіт нив
Колискову матусі, сльозу на очах
Бо той день назавжди нас тоді змінив


28.03.2022