Розлуки муки i тортури...

Афанасий Вержак
Розлуки муки i тортури,
I горя хмара - вся війна,
Народiв дружби рушить мури
I сiе горе на вiка ...

У цьому морi слiз i болi -
Посеред стону чорних хвиль,
Ми  божеволiем поволi,
Кидаю в прірву з суму бриль ...

Мое Ти - сонце, щастя подих,
Серед серен i вбивчих куль,
Плекай дитя надiй, на подив,
Мiй крик, в коханні, не забудь!

Мине i це - всіх божевілля,
Прийдуть - весна, кохання, розум ...
Життя запросить на весілля,
Щасливим стане, вірю - кожен ...

23.03.22г       21:05;     Н 7000; Мин-В -Москва