Миннэн генэ торса иде лэ...

Римма Сагадеева
Миннэн генэ торса икэн эгэр
Кире кайту бэхет иленэ,
Чыжлатыплар килеп туктар идек
Ин,-ин, газиз капка тобенэ.
 
Чагыл бетереп, Идел буйларыннан,
Урап кайтыр идек бер генэ,
Бу язларны бергэ сулар идек,
Эгэр миннэн торса иде лэ...

Миннэн генэ торса иде лэ ул,
Ж,аваплылык алмый уземэ,
Элеккечэ риза булыр идем
Иркэ топчек булып йорергэ.

Миннэн генэ торса иде икэн
Бер гаилэдэй яшэу гомергэ.
Миннэн генэ торса иде лэ ул....
Миннэн генэ торса иде лэ...

29 март, 2022 ел.