Бережи себе

Инна Омут
Прошу тебе, бережи себе!
Я тебе люблю тільки тому, що ти є!
Ти є саме зараз, на іншому боці світу,
Я чекаю зустрічі нашої, наче літа.
Влітку ми будем щасливі,
І буде спокій.
Ми відсвяткуємо мир,
Загуде Європа!
Всі будуть коритися:
Кров козаків зіграє.
Але саме зараз я тебе заклинаю:
Ти бережи себе! Все, що мені потрібно.
Я люблю тебе за віру свою, за мрію.
Ти є саме зараз, на іншому боці світу!
Чекатиму зустрічі нашої цього літа.

30.03.2022

© Inna Омут, 2022