Ассорти стихов весенних-6 - 5шт

Елена Палагута
З альбому «Казка Весняна»

«АСОРТІ   ВІРШІВ  ВЕСНЯНИХ»-6 – 5шт.

1*
На високім вишенні
Виростає вишенька...
Червоніє ягідка...
До усього лагідна...

Полюбляє сонечко
Ця вишнева донечка...
З променем шепочеться...
З вітерцем лоскочеться...

А зросте красунечка –
Попаде не блюдечко...
Діточкам дістанеться –
Згадкою останеться...

2*
Прохолода та свіже повітря –
Бездоганна весняна крем-пудра...
Прикрашає рум'янцем і щоки,
І блискучі дівочі вуста...

Забавляється Веснонька юна...
Дарить ніжність, любов і турботу...
Аромати манливо-духмяні...
З нею кожна дівчина – краса!!!

3*
Нотки рідкісні весняних ароматів
Світ наповнюють чуттєвістю й коханням...
І розпалюють у квітах тайну пристрасть...
Надихають їх красою «від Творця»...

І квітки – весняним полум’ям палають!!!
В кожну мить життя – нову, багатогранну –
Уливають страсть і ніжність шовковисту!!!
І цвітінням пишним радують серця!!!

4*
Ти відчуй, як тривога зникає...
І як свіжість тебе огортає...
І приємне розслаблення, спокій
До чуттів та думок підступає...

Це в сердечко весна проникає...
У душі ясним сонечком сяє...
І полегшує до щастя кроки...
І на здійснення мрій надихає...

5*
...Гай берізок білокорих
Золотим вбранням яскриться...
І пишається красою
Променистих віт своїх...

Діамантові росинки
Осявають таємниці,
Що березоньки скривають
В снах сережок зоревих...

...Вітерець там тихо дише...
Віти ледве колихає...
І берізки напівсонні
Не шумлять... Не шелестять...

Та ясного сонця промінь
«Зайчиків» їм посилає...
І бруньки – враз ворушаться...
Тайно мріями іскрять...

...Прокидаються листочки...
«Крильця» швидко розправляють...
Вчаться жити та сміятись...
Обіймати чаром світ...

Сяючий серпанок ранку,
Наче сукню, приміряють...
Чи фату... Легку... Весільну...
І веснянці шлють привіт!!!