Богородиця л дер правди крил!!

Игорь Степанович Шевчук
      Богородиця — лідер правди
                і крил!!


(Викиньте в море смертьфони,
бо творчість Слова-Бога —
це і в мені, і моя творчість!)


         Всеблагословенній Марії,
         Цариці Небесній,
         з любов’ю присвячується

Це є праця
на встановлення
Бога — на віки
                віків!
і відновлення в Отчому
        лоні
        тільки
        схожого
відданолюблячого
і Боготворчого — руху душ
      у свободі!
а не «м’яса»
    і «м’ясників»


й дощ відмиває
і нагадження
й гаджети
й з лісу — прозовість
а з’являється правда в капілярах лісів
і моїх,
ув нормалі,
в основі!!


І глибинні удари
крил поезій
               раптово
і народжує Син
Своє слово
у Дусі Любові!

31.03.2022