Як добре, коли з Господом у мирi

Ольга Назарова 4
Як добре, коли з Господом у мирі,
У єдності із Господом своїм,
Коли Він може проявитись в силі
В усім єстві, у всім житті моїм.

Думками, серцем лину лиш до Бога,
Шукаю волі Божої у всім;
Відходить біль, відходить вся тривога,
Коли в молитві я спілкуюсь з Ним.

З любов"ю Боже Слово відкриваю.
У ньому втіха, настанови в нім.
Своє життя по Слову я звіряю,
Бо керуватись можна тільки ним

Й Духом Святим, яким живеш у серці
Ісус Христос, Спаситель Дорогий:
Безмежно добрий, щедрий, милосердний.
Тебе я славлю, Боже мій. Амінь.