z zapisow Henryka V, wzor VII

Геннадий Тычина
slonce swieci na mrozie,
snieg skrzypi od poparzen slonecznych,
w jeziorze doskonalej milosci -
                labedzi para.


сонце світить на морозі,
сніг хрумтить від засмаги,
в озері ідеального кохання -
                лебедів пара.


пер. на рус.

ярко солнце в морозце,
 снег скрепит от загара,
в озере идеальной любви -
                лебедей пара.



   01.04.2022(...... )