Спаси, Пресвятая Мария, спаси...

Зоя Верт
Спаси, Пресвятая Мария, спаси,
К Тебе вопиющих людей —
Пристанище тихое нам испроси,
Текущим потоком скорбей!

Спаси омрачённых, спаси безутешных,
Спаси бесприютных, измученных, грешных!
Своим омофором от лиха укрой,
Даруя мятущимся душам покой.

Блаженная Дева, отрада скорбящих,
Помилуй Тебя непрестанно молящих!

Господь, Богоматери внемлющий зову,
Спаси нас, послав исцеления Слово!

Взываю со всею душевною силой —
Помилуй нас, Господи, только помилуй!
Избавь нас от горя, от всех прегрешений,
И наших, Отец, не отвергни прошений...
___
Зоя Верт, 01.04.2022
___
Мой Telegram-канал: https://t.me/zoiaverte