Таким, як е тебе люблю!

Виктория Гребенюк Роженкова
Таким,як є тебе люблю!

Прийду тоді,коли погано,
Коли в душі згорить маяк...
Я залікую твої рани,
Без слів гучних,і без подяк...

Я буду поряд дуже тихо,
Тобі тепло все переллю.
Осилю біль,осилю лихо,
Таким,як є тебе люблю!

Не побоюся я нікого,
Життя своє сама творю...
Колись предстану перед Богом,
І за любов свою згорю....
4 04 2022 р
Вікторія Г Р