Християнство?

Валентина Руда
Бог плаче разом з нами - для тих, хто питає де Бог. Бог всюди. Він зараз питає Каїна: де твій брат? Каїн же засліплений своєю злобою не чує Бога і не має співчуття до брата...

Від того, що рашисти є безбожниками - страждають українці.
І росіянці християни замість того, аби повчати нас про прощення і любов - мали ці всі роки лізти із шкіри вон, щоб донести Бога до своїх співгромадян.

Смерті наших дітей і закатованих жінок та чоловіків на совісті тих, хто жив напів християнством. Авось якось до неба приймуть.

Красиві пісеньки, підняті догори рученьки, приємна втома від сидіння в неділю на м'яких кріслах... Ось і все сучасне християнство...

Чи такого християнства хоче від нас Ісус Христос?

06.04.2022  Україна