Храбрые питомцы...

Леэна Макова
Под мелодию эстонской народной песни* "У меня есть чудесная тётя":

https://www.youtube.com/watch?v=yNjlB9G2fPI

Песня для урока английского языка в 4-ом классе на тему:
 "Животные. Домашние питомцы."

Brave Pets

I’ve got a cat named Icy, its coat's pretty white.
It can jump very quickly;
It reaches any height.

My pet is very clever
And beautiful, and brave!
It's getting to be heavy
Because it eats too well.

I've got a dog named Ricky, its coat is too red.
It can move very quickly.
It's sleeping near my bed.

My pet is very clever
And very cute and brave.
It has the best behavior:
It makes my home saved.

I've got a parrot Tory, it cannot fly too far.
Its cage is very spacious;
It speaks blah-blah-blah-blah...

My pet is very clever
And colorful and brave.
It's got a lot of feathers
Of Nature's Beauty made ...

I've got three pets at home, they make me so glad...
We always play together
And we cannot be sad.

My pets are friends at home,
I love them so much.
And I’m not alone
I’m happy so much.

-
Примечание:
 
* Mul on u"ks tore ta"di - У меня чудесная тётя (Иллюстрация эстонской шуточной песни).

Mul on u"ks tore ta"di, see ta"di on voh nii!

У меня чудесная тётя, эта тётя - вот такая!
Если она танцует, то шляпа у неё делает так...
Эта шляпа, шляпа, шляпа...
Ja kui see ta"di tantsib,
siis ku"bar teeb tal nii.
See ku"bar ku"bar ku"bar,
see ku"bar teeb tal nii.
Ja ku"bar ku"bar ku"bar,
see ku"bar teeb tal nii.

* В сайте не проходят символы эстонского языка, поэтому после `A, U` поставлены кавычки вместо умляута...