Межа

Александр Шевченко 62
Довыкладываю:

Межа...

Я просто меж не розумію -
Які ще можна перейти,
І жертви для знущаннь знайти -
Може у тому й ваша мрія?

"великая страна", з колін,
там захотіла десь піднятись,
та довелось їй "обісратись" -
Бо ж ми всі встали, як один... 

#ШевченкоАлександр1962