Я за тобою пiду пiшки...

Виктория Гребенюк Роженкова
Весна потішила дощем,
Пішла у ріст мерщій травичка...
А на душі постійний щем,
...Торкатись хочу твого личка...

Я хочу все...Або нічого...
Бо краще кажуть у раю...
Я помолюся нишком Богу,
За тебе, й доленьку твою...

А поки що,ось цим віршем,
Я заспокою серце трішки...
І хоч би,як не жалив щем,
Я за тобою піду пішки...
8 04 2022 р
Вікторія Г Р