6

Богдан Байдюк
Тату пам'ятаєш ти мене любив
За руці до неба нас ходити вчив
Човен під водою, в вишині без крил
Мов орел у небі нас не раз ловив

Спогади далекі про короткі дні
Ми тепер далеко ти тепер один
Згадуються вночі та прекрасна мить
Як у твоїх очах іскорка горить

Ти мені ніколи не зайдеш старим
В полі волошковім за руки біжим
Не запам'ятаю я тебе таким
Мрію завжди стати як ти молодим

В слові твоім сила, такт, корона, прить
Світ в твоіх долонях, твій на світі слід