12

Богдан Байдюк
Камінь, дошка, клята брошка
Ми удвох покриті в зморшках
Ти на даху я в підвалі
Тінь коротка дні тривалі

Трісь як гілка, біль у спині
Ми удвох лежим безсилі
Ти сіда страшна коряча
Я злисілий впрів смердячий

Бідні долі не тікають
Один одне не лишають
Жити в сінях про людей
Геть без грошей, тьма дітей

Бідні клали на ті гроші
Поки люди є хороші