Роздуми

Наталия Гучек
А точно нам, цивільним, треба знати
Що означає санітарні втрати?
І як тепер навчати нам дитину?
Дивись під ноги, можна влізти в міну?
Відкрила в Краматорську смерть рахунок.
Тепер і втеча - не завжди рятунок?
Довіра, нерви, силы - також втрати.
Кричати сил немає. І мовчати...