Дякую, що ти у мене е...

Виктория Гребенюк Роженкова
Дякую, що ти  у мене є...

Я з тобою хочу помовчати,
Лагідно торкаючись лиця...
Поцілунками солодкими приспати,
І щоб довго не кінчалась нічка ця.

Щоб з душі твоєї сум і всі нещастя,
Боженька зцілив і дав  натхнення...
Щоб ясніли очі тільки щастям,
І прекрасним було сьогодення.

Ти мовчи, не нарікай на долю,
Не виснажуй серденько своє...
Душу я твою теплом знеболю,
Дякую,що ти у мене є...
10 04 2022 р
Вікторія Г Р