Створи нам диво

Людмила Дзвонок
Все небо в хмарах. Вітер завива.
Начну молитись, призивати Бога:
- Прийди, Господь, і нам яви дива,
А то хустинка вся моя волога…

Без слів Ти знаєш мрії всі мої,
Так хочу неба голубого  з сонцем,
Вели б свої хай пісні солов’ї…
Тяжкі думки щоб згинули назовсім!

З Тобою, Боже, я сиджу, сиджу,
Тобі своє все серце відкриваю,
Твої слова в собі я посаджу,
Хороший буде плід, хай визріває!

Від Тебе ні на крок, даєш Ти мир,
В Тобі для себе я знаходжу сили,
Учитель мій і мій Ти Поводир,
Тебе давно до себе запросила!

Молюсь, молюсь… Прохання лиш одне,
Тебе я кличу, Ти створи нам диво –
Рука Твоя хай лихо все змахне,
І ми тоді всі будемо щасливі!
                12.04.2022.