Сум за тобою

Нина Лукьяненко
Хочеться радістю з тобою поділитись
Що принесла  сьогодні всім весна…
І біллю, з нею  важко так змиритись —
В наш рідний дім прийшла страшна війна.

Багато хочеться тобі сказати,
Прислати фото красоти весни,
А ще,  як мати жде свого солдата
З тієї ненависної війни.

А також хочеться тобі признатись
Що ти приходиш часто в мої сни
Душа не хоче  ніжність забувати,
Що дарував мені так часто ти.