Почуй Боже Укра ну!

Марина Жмака
Між минулим і майбутнім є тільки одне,
Теперішній термін часу - небезпечний час.
Між дорослим та маленьким стерлася межа,
Ні для кого з українців безпеки нема.
Дідусь на руках тримає маленьке дитя,
Що там сниться янголятку ніхто це не зна.
А що сниться нам дорослим, можна розповісти,
 та чи слухать буде хто нас, та чи буде чути!
Півсвіту скам’яніло від жахіть та лиха!
А інші турботливо заглядають кату в вічі -
Чекають з ним миру!
~Чи на довго, це терпіти, чи довго жахатись?
Почуй Боже Україну!  Не час спочивати!