Сьогоднi так

Владимир Солошенко
Вірші не напишеш--стріляють близько гармати,
Заводи зруйновані,шляхи, також міста.
То може нам Бога в молитві благати?
Анцихрист скрізь прийшов, щоб людей повбивати.
Для успіху в битві, піп провів молитву.
Не герой-терорист,розпочав він битву,
Проти нього весь світ веде цю війну,
І знищить його до тла, як сатану.