Про шахи

Александр Шевченко 62
Про шахи, в тему:

Якщо, хтось грав, чи в шахи грає,
То, мабуть дуже добре знає,

Що є цугцванги, є гамбіти,
Тож "руських" нам не зрозуміти...

Бо ж перше - вже всім очевидно,
І з нами ендшпілю - не видно,

Не світить, навіть міттельшпиль -
Такий ви свій обрали стиль...

Та є вже шах, і буде мат -
вам УКРАЇНУ НЕ ЗДОЛАТЬ!!!

#ШевченкоАлександр1962

15-04-22.