Я тебе кохаю дуже палко!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти моя пігулка насолоди,
Ти душі моєї серцевина...
Дуже мене вабить твоя врода,
Дорога для мене,ти людина!

Вуст твоїх торкатись хочу любо,
Та перед тобою я не встОю...
Це кохання душу мою згубить...
І розіб'є серденько на двоє...

Може буде потім мені жалко,
Але я тобі не розкажу...
Я тебе кохаю дуже палко!
Й почуття ці просто збережу...
15 04 2022 р
Вікторія Г Р